hack forumu deneme bonusu veren siteler
Kaçak gergedan avcılarını aslanlar yedi

Kaçak gergedan avcılarını aslanlar yedi

ABONE OL
Temmuz 8, 2018 01:13
Kaçak gergedan avcılarını aslanlar yedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayvanların yasadışı olarak öldürülmesi özellikle Afrika kıtasında yaygın bir olay. Alınan her türlü önleme ve cezaya rağmen byasadışı avcılığın önüne geçilemiyor. Özellikle büyük doğal parkların bulunduğu Güney Afrika’da hayvanların boynuzları, derileri ya da farklı organları için öldürülmesi zaman zaman yaşanan bir durum. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay kaçak avcıların bir nevi cezalandırılması olarak algılandı. Korucular tarafından bulunan kalıntılara göre kaçak avcılar aslanlar tarafından yendi.

BBC Türkçe’nin haberine göre korucular iki ya da büyük olasılıkla üç avcıdan geriye kalanları ülkenin güneydoğusundaki Sibuya doğal koruma alanında buldu. Avcıların yanında ayrıca bir tüfek ve bir balta da bulundu. Koruma alanının sahibi Nick Fox, AFP Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Bir aslan sürüsünün bölgesine girmişler. Büyük bir sürü, dolayısıyla çok fazla zamanları olmamış. Kaç kişi olduklarından emin değiliz. Geriye pek bir şey kalmamış” dedi.

Kalıntıların yanında genelde gergedan avcılarının taşıdığı susturuculu bir av tüfeği, uzun bir balta ve dikenli tel makası gibi malzemeler bulunduğu kaydedildi. Fox, kalıntılara ulaşmak için birkaç aslanı uyuşturucu atan tüfekle vurmak zorunda kaldıklarını da anlattı.

Gergedan boynuzunun cinsel gücü artırdığı düşünülüyor

Asya’dan gergedan boynuzuna talebin artması nedeniyle son yıllarda gergedanların kaçak avlanmasında büyük artış oldu. Çin, Vietnam ve bazı diğer Asya ülkelerinde, gergedan boynuzunun cinsel gücü artırdığına inanılıyor. Sibuya koruma alanında iki yıl önce üç gergedan kaçak avcılar tarafından öldürülmüştü. Koruma alanının yer aldığı Doğu Cape bölgesinde sadece bu yıl altı gergedan kaçak avcılar tarafından öldürüldü. Güney Afrika’da ise son 10 yılda yedi binden fazla gergedan kaçak avcıların kurbanı oldu.

İşte sadece Afrika’da görebileceğiniz karelerGüncel

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

sakarya escort sakarya escort sapanca escort maltepe escort anadolu yakası escort pendik escort kadıköy escort ataşehir escort ümraniye escort kartal escort anadolu yakası escort bostancı escort ataşehir escort melbet melbet giriş melbet giriş melbet giriş 1win giriş betwinner güncel giriş 1win giriş çeşme escort escort kuşadası escort ataköy marmaris escort çerkezköy escort bodrum escort kartal escort kayserimod escort beylikdüzü escort konya eskort seks hikayeleri porno eryaman escort montenegro escort antalya escort bodrum escort escort bayan beylikdüzü escort bayan halkalı escort bayan avrupa yakası escort bayan şişli eskort mecidiyeköy escort bayan şirinevler escort bayan esenyurt escort bayan avcılar eskort şirinevler eskort beylikdüzü http://www.ilogak.com/istanbul/avcilar-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/esenyurt-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/atakoy-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/fatih-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/beylikduzu-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/silivri-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/capa-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/findikzade-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/buyukcekmece-escort/
chat odaları ev eşyası depolama